6981218060 Πλατανιστός, Κάρυστος dikelaskostas@gmail.com
 
 
 
   
   
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΙΚΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Γύψινες Διακοσμήσεις - Κατασκευές Γυψοσανίδας Κάρυστος Εύβοια


Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό το οποίο προτιμάτε σε νέες κατασκευές κτιρίων αλλά κυρίως σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων. Χρησιμοποιείται για κατασκευές σε οικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, είτε έχοντας λειτουργικό είτε διακοσμητικό σκοπό. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της γυψοσανίδας είναι ότι είναι μια οικονομική και λειτουργική λύση, η τοποθέτηση μπορεί να γίνει άμεσα, δίνει μεγάλη ευελιξία σε κάθε είδους κατασκευή, προσφέρει ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυροπροστασία.

Με σύμμαχο την εμπειρία και οδηγό μας την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλαμβάνουμε και να φέρουμε σε πέρας κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, παντός τύπου, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κάρυστο και σε όλη την Εύβοια κατόπιν συνεννόησης.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

όλα τα είδη κατασκευών γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας, με σύγχρονα και ποιοτικά υλικά, για δόμηση και διακόσμηση, για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
  Ψευδοροφές
  Ορυκτές Ίνες
  Χωρίσματα Γυψοσανίδας
  Κρυφούς Φωτισμούς
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Ράφια Γυψοσανίδας
​​​​​​​  Τζάκι με Γυψοσανίδα
​​​​​​​  Ηχομονώσεις
​​​​​​​  Θερμομονώσεις
​​​​​​​  Ειδικές Κατασκευές
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα και τις πιο περίπλοκες κατασκευές, πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τις κατασκευές μας, όσο και από τον μεγάλο αριθμό πελατών που μας ξανά προτιμούν και μας προτείνουν.

Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση, και σεβασμό στον πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Ψευδοροφές

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ποιοτικές και εγγυημένες ψευδοροφές που ικανοποιούν τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες σας. Οι ψευδοροφές μπορούν να έχουν απλά ή περίτεχνα σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και είναι πάντα καλαίσθητες και χρηστικές κατασκευές.
 
   
 
   
Κρυφός Φωτισμός

Ο κρυφός φωτισμός είναι ένας μοντέρνος τρόπος να δώσετε μια άλλη οπτική στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
   
 
   
Χωρίσματα Γυψοσανίδας

Τα χωρίσματα με γυψοσανίδα σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους, να απομονώστε ένα μέρος του δωματίου, να χωρίσετε δύο γραφεία ή απλά να δώστε άλλο στυλ στο χώρο σας.
 
   

 


 

 
​​​​​​​  
   
Ορυκτές Ίνες

Οι ορυκτές ίνες είναι πλάκες επισκέψιμων οροφών, οι οποίες τοποθετούνται σε μεταλλικό σκελετό, ο οποίος αναρτάται από την πλάκα της οροφής και στερεώνεται περιμετρικά στους τοίχους. Παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα για αυτό και χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, εμπορικά καταστήματα κτλ. 
 
   
 
   
Γύψινες Διακοσμήσεις

Στις γύψινες διακοσμήσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο κομψές και ποιοτικές λύσεις τοποθετώντας γύψινες κορνίζες, ροζέτες, γύψινα τακάκια κλπ. Οποιο και αν είναι το ύφος που θέλετε για το χώρο σας, κλασικό, μοντέρνο ή minimal, έχουμε την ιδανική λύση για να τον κάνουμε όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.
 
   
 
   
Ειδικές Κατασκευές

Χάρη στην μακροχρόνια πορεια μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις, για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε για τον χώρο σας. Στοχεύουμε πάντα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών σας αλλά και στην δημιουργία ενός κομψού και λειτουργικού χώρου.
 
   
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ