6981218060 Πλατανιστός, Κάρυστος dikelaskostas@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
   
   
ΔΙΚΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γύψινες Διακοσμήσεις - Κατασκευές Γυψοσανίδας Κάρυστος Εύβοια


Η επιχείρησή μας “ΔΙΚΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κάρυστο, δραστηριοποιείται από το 2010 στις κατασκευές γυψοσανίδας καθώς και στις γύψινες διακοσμήσεις, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε σας προτείνουμε σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας, κρυφούς φωτισμούς, γύψινες διακοσμήσεις καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Κάρυστο και σε όλη την Εύβοια, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. 
 
   
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κάρυστο και όλη την Εύβοια κατόπιν συνεννόησης.

Σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε ποιοτικά και δοκιμασμένα υλικά, καθώς τις πιο σύγχρονες τεχνικές εξασφαλίζοντάς σας έτσι ποιοτικά και κομψά αποτελέσματα.

Στόχοι μας είναι να δημιουργούμε έργα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την κομψή αισθητική τους, καθώς και να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο σε κάθε πελάτη μας τις πιο μοντέρνες, σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις. 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κάρυστο και όλη την Εύβοια κατόπιν συνεννόησης.